Fixa & liga din surfbräda och våtdräkt

Ett bra sätt att värna om miljön är genom att laga och återanvända de produkter man redan äger.

De flesta surfbrädor är inte speciellt miljövänliga det vet vi sedan tidigare, men även våtdräkter består i de flesta av miljöfarliga material. Det är därför en god idé att ta väl hand om sin utrustning och laga den om olyckan skulle vara framme.

I den nya webbshopsavdelningen Fixa & laga har vi samlat produkter som du enkelt kan använda för att ta hand om och reparera din surfutrustning.

Ding Alls reperationskit finns för både vanliga polyester surfbrädor och mindre vanliga men oftast mer hållbara epoxybrädor. Med kitet som bl.a. innehållet resin, härdare och glasfiberduk kan du själv laga mindre dings och andra skador på din bräda.

Neoprene Queen är ett lagningskit för våtdräkter bestående av ett lim som snabbt fyller igen revor och skadade sömmar. Använd de medföljande neoprene lapparna för större hål i dräkten.

Slutligen skulle vi vilja rekommendera det miljövänliga våtdräktsschampot Slosh. Bli av med dofter, bakterier och salt samt förläng livslängden på din våtdräkt med detta schampo bestående enbart av nedbrytningsbara och naturliga ämnen.