OBS! Enligt obekräftade uppgifter är söndagens ”Event 2- Sommaravslutning” dessvärre inställt!

Skånes Vågsurfare är en förening bestående av ett skönt gäng sydsvenska surfare. Sedan starten 2007 har de anordnat en hel del bra och roliga events. På söndag (25 augusti) är det dags igen då ”Event #2/2013 – Sommaravslutning” går av stapeln.

Som vanligt är väderprognoser längre än två dagar aningen osäkra, men just nu ser det ut som att det eventuellt kan bli lite surf någonstans ute på Österlen.

Här kan du hålla dig uppdaterad om var ”Event 2 – Sommaravslutning” kommer att hållas.

Om du inte redan är medlem i Skånes Vågsurfare men skulle vilja delta i detta och kommande events är nu ett bra tillfälle att gå med. Du blir enkelt medlem i föreningen genom att betala in 100kr (medlemskap året ut) på BankGiro: 131-5639. Istället för OCR nummer skriver du ett meddelande med namn, mailadress samt telefonnummer.

Förutom trevliga events jobbar Skånes Vågsurfare även med bevarandet av skånska bryt. Mest känt är förmodligen aktionen för att ”Rädda Mölle Vågen” som det skrevs om en hel del i svensk media inklusive diverse action sport siter som Freerides i artikeln ”Rädda Mölle från surfdöden”. Men aktionen uppmärksammades även utomlands i t.ex. Surfer’s Path artikel ”Help save this rare Swedish wave”.

 

Mer information om Skånes Vågsurfare:
facebook.com/groups/17758454632/members/

Foto:
Nordicsurfersmag.se